Izolacija za bolju budućnost

Toplotna i zvučna izolacija URSA

URSA TECH
URSA TECH

URSA GLASSWOOL je optimalno rešenje koje obezbeđuje prijatne uslove življenja u objektima. Ovaj materijal nije štetan za zdravlje. Elastična staklena vlakna prepletena u izolacioni filc ili ploču obezbeđuju optimalnu kombinaciju toplotne i zvučne zaštite. Mineralna staklena vuna URSA GLASSWOOL je po evropskoj klasifikaciji negorljiva, klasa A1.

URSA TERRA
URSA TERRA

Višenamjenski proizvodi URSA Terra od mineralne vune u jednom proizvodu udružuju osobine idealne zvučne i toplinske izolacije i protupožarne zaštite. Zbog elastičnosti vlakana mineralna vuna URSA Terra iznimno dobro se ugrađuje u građevinske elemente, koji su često nepravilnih oblika. Proizvodi URSA Terra su negorivi spadaju u Europski požarni razred A1.

URSA XPS
URSA XPS

URSA XPS je toplotno izolacioni materijal sa izvanrednom kombinacijom osobina. Praktično ne upija vodu, a ujedno ima visoku čvrstoću na pritisak. Zatvorena ćelijska struktura materijala omogućava visoku toplotnu izolativnost i otpor upijanju vode. Proizvodnja je ekološki prihvatljiva. URSA XPS je jednostavan za ugrađivanje i nezamenjliv u brojnim aplikacijama.

URSA SECO
URSA SECO

Paleta proizvoda URSA SECO PRO je posebno razvijena za optimizaciju sistema toplotne zaštite u modernim krovnim,podnim i fasadnim konstrukcijama. U kombinaciji sa toplotnom izolacijom URSA GLASSWOOL nudi rešenja za brojne varijante toplotne zaštite kosih krovova. URSA SECO PRO sistemi obezbeđuju toplotnu zaštitu i zaštitu od vlage.