Izolacija za bolju budućnost

URSA u svetu

Sa 14 fabrika u 9 država i prisutnošću na tržištima u preko 40 država Evrope  "URSA Insulation" ostvaruje prihod od više od 500 miliona EUR. URSA je prisutna na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Severne Afrike. "URSA" u svojim fabrikama i komercijalnim pretstavništvima zapošljava prko 2000 radnika. Fabrika izolacionih materijala "URSA" nalaze se u Španiji, Francuskoj, Belgiji, Nemačkoj, Poljskoj, Rusiji, Mađarskoj i Sloveniji.

 

Firma URSA d.o.o. Beograd je kćerinska firma tvrtke URSA Slovenija d.o.o. koja je u vlasništvu jedne od vodećih evropskih kompanija na području izolacija "URSA - Uralita", te predstavlja suvremenu uspešnu firmu, koja je poslovno i vlasnički još od 1992. godine integrirana u evropsku privredu.

 

Naša razvojna strategija, kvalitet naših proizvoda i poštivanje ekoloških standarda te interesa naših kupaca, izgradili su robnoj marki "URSA" ugledan položaj na brojnim evropskim tržištima.

 

Kao proizvođač toplotnih i zvučnih izolacija od mineralne - staklene vune i ekstrudiranog polistirena unutar grupe "URSA - Uralita" imamo razvijenu prodajnu i tehničko – servisnu mrežu putem vlastitih firmi i predstavništava u cieloj jugoistočnoj Evropi, a naše proizvode prodajemo u 30 država.

 

Vrhunski kvalitet i izolaciona svojstva te dugotrajnost sistema toplotne i zvučne izolacije lako se postižu uz poštovanje potpune usklađenosti svih komponenti koje čine pojedini konstrukcioni sistem toplotnih i zvučnih izolacija na objektu. Pri tome je potrebno pojedine delove sistema optimalizirati imajući u vidu sve uslove ugradnje i načine upotrebe. U tom smislu su naši stručnjaci, koji u svom radu koriste dugogodišnja iskustva u proizvodnji i ugradnji materijala, pored proizvoda od mineralne - staklene vune za građevinarstvo i industriju "URSA GLASSWOOL" i "URSA TERRA", ponudili tržištu i vlastitu proizvodnju izolacionih materijala od ekstrudiranoga polistirena "URSA XPS". Paletu ovih prozvoda nadopunjujemo i sa paletom zaštitnih volija robne marke "URSA SECO PRO"

 

Na donjoj karti označene su sve države u Evropi gde je URSA prisutna. U većini od tih država URSA ima svoje internetne stranice, tako da sa klikom na određenu državu bićete preusmereni na internetne stranice te države.

Headquarters